Loading...

Bezig met laden...

Traineeship Quality bij Solidus Solutions

Traineeship
Oude Pekela
Sluit: 26-07-2019

Traineeship Quality

Duur van 18 maanden, Oude Pekela

Als trainee bij Solidus Solutions hebben we voor jou als afgestudeerde bachelor een uitdagende startersfunctie in onze snelgroeiende organisatie. Onder begeleiding ga jij aan de slag met interessante (multidisciplinaire) projecten voor onze vestigingen in Noord- en Midden-Nederland.

De projecten hebben een gemiddelde doorlooptijd van rond de vier maanden. Dat zorgt ervoor dat je tijdens het traineeship met veel verschillende uitdagingen op het vakgebied te maken krijgt en jezelf snel zult gaan ontwikkelen. Uiteraard bieden we jou daarvoor de juiste handvaten en begeleiden we je graag door middel van trainingen, cursussen en een persoonlijk coaching traject.

Over de functie:

Als trainee voer je projecten uit die gericht zijn op het optimaliseren van de product- en proceskwaliteit. Samen met je interne opdrachtgever werk je de opdrachtomschrijving uit en stel je een projectplan op dat je zelf ook gaat uitvoeren. Onderwerpen waar wij aan denken zijn bijvoorbeeld gericht op producteigenschappen, zoals het optimaliseren van de watervastheid of bijvoorbeeld het analyseren van de kwaliteitsspecificaties van onze toeleveranciers.

Maar we kunnen ons ook goed voorstellen dat jij zelf kansen en mogelijkheden ziet in de organisatie om projectmatig de kwaliteit van onze processen te verbeteren. Als je dat goed kunt onderbouwen, bieden we je graag de ruimte om daar een project van te maken. Dat is het ondernemerschap en de persoonlijke drive waarvoor we jou als trainee aan ons willen verbinden.

Jij mag daarbij van ons verwachten dat we je helpen om je projecten zo efficiënt mogelijk in te steken. En we bieden je de mogelijkheid om tijdens het traineeship een Lean Greenbelt traject te volgen. Tegelijk verwachten we van jou dat je zelf het initiatief neemt om kennis op te halen; bijvoorbeeld bij de Quality Engineers en andere specialisten op de verschillende locaties. En dat je er voor zorgt dat de interne stakeholders van jouw project steeds op de hoogte blijven van je voortgang. Kortom, een heel veelzijdig traineeship waar jij jezelf als professional en persoonlijk kunt ontwikkelen.

Onze verwachtingen

  • Je hebt hbo-opleiding afgerond in een technische richting of op het gebied van procestechniek (bijvoorbeeld Lifescience & Technology, Werktuigbouwkunde of Chemische Technologie).
  • Je bent nieuwsgierig, enthousiast, ondernemend en ambitieus en hebt de drive om jezelf te ontwikkelen en van ieder project een succes te maken.
  • Tenslotte beheers je de Nederlandse en Engelse taal en ben je niet bang om in het diepe te stappen en samen ons het avontuur aan te gaan!

Ons aanbod

Als trainee start je jouw loopbaan in een dynamische en internationale organisatie die net als jij ambitieuze plannen heeft. Je gaat gedurende een periode van 18 maanden aan de slag met interessante en uitdagende projecten die je zelf gaat opzetten in overleg met interne opdrachtgevers. Waarbij wij jouw persoonlijke ontwikkeling minstens zo belangrijk vinden als het projectresultaat. En daar investeren we dan ook graag in door je een persoonlijke coach toe te wijzen en je in de gelegenheid te stellen om verschillende opleidingen en trainingen te volgen. Uiteraard bieden we je ook een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

SOLIDUS SOLUTIONS

Werken bij SOLIDUS SOLUTIONS betekent werken voor een toonaangevende en snelgroeiende internationale speler in de massief karton- en verpakkingsindustrie. Ons massief karton, dat duurzaam wordt geproduceerd uit gerecycled papier, is een uitstekend verpakkingsmateriaal en biedt duurzame innovatieve oplossingen. Met een omzet van ruim 375 miljoen euro, circa 1.500 werknemers, 13 productielocaties en twee verkoopkantoren in verschillende Europese landen zijn wij marktleider in geïntegreerde massief kartonnen producten voor de grafische- en verpakkingsmarkt.

Interesse?

Spreekt deze functie je aan en denk je een bijdrage te kunnen leveren aan het succes van SOLIDUS SOLUTIONS? Wij komen graag met je in contact. Direct solliciteren? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv, onder vermelding van Traineeship Quality, naar careers@solidus-solutions.com t.a.v. Mark Kwant (Recruiter, telefoonnummer 06-28969900). De sluitingsdatum van deze vacature is 26 juli 2019.

Wil je eerst meer weten over deze vacature? Dan kun je altijd even contact opnemen met Mark Kwant via telefoonnummer 06-28969900 of emailadres: mark.kwant@solidus-solutions.com of met Anton Eissens (Group Quality Manager) via anton.eissens@solidus-solutions.com.

Wil je meer informatie over SOLIDUS SOLUTIONS en onze producten? Kijk dan even op onze website www.solidus-solutions.com.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Medewerkers aan het woord

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Solidus Solutions

Mark Kwant
Recruiter

industrieweg west 3
9665 PX Oude Pekela

06-28969900
mark.kwant@solidus-solutions.com
Solid Solutions

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden